Even voorstellen: Agnes van den Goor

27 maart 2024

Agnes versterkt sinds een tijdje de UPP als secretarieel ondersteuner. Ze is opgegroeid op een boerderij en werkzaam geweest in verschillende agrarisch-aanverwante functies. De UPP is blij met haar komst!

Mijn naam is Agnes van den Goor. Samen met Niek en onze 2 dochters woon ik in Heythuysen. Ik ben opgegroeid op een boerderij (akkerbouw, asperges en vleesvarkens). Na mijn opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness ben ik werkzaam geweest in verschillende agrarisch-aanverwante functies. Sinds een aantal jaren verkoop ik in het aspergeseizoen de asperges die mijn broer teelt. We werken dan intensief samen en streven voor maximale klanttevredenheid en een acceptabel rendement. Buiten het seizoen ben ik meer thuis voor de kinderen en heb ik tijd voor andere werkzaamheden, waaronder vanaf nu dus de UPP!

Bij de UPP ga ik het bestuur secretarieel ondersteunen door bijvoorbeeld het voorbereiden en de verslaglegging van de bestuursvergaderingen. De UPP spreekt me aan omdat ze door samenwerking een verschil gaan maken voor de pluimveehouderij.

Ik hoop het bestuur efficiëntie en structuur te kunnen bieden, zodat ze, in de beperkte beschikbare tijd maximaal voor de leden van de UPP kunnen klaarstaan.

Logo_UPP_2022_DEF2