Kerstgroet

20 december 2023

Nu het einde van het jaar in zicht is, kan de UPP tevreden terug kijken op 2023! Er zijn het afgelopen jaar veel leden bij de vereniging gekomen. De organisatie is verder versterkt. Met name de legsector weet de UPP als bemiddelaar bij de verkoop van hun eieren te vinden. Wij danken iedereen hiervoor!

De UPP heeft ambities voor 2024, maar daarvoor hebben we jullie nodig! Samen zorgen we voor een goede positie in de hele keten van kip tot consument. Dit kan de UPP alleen bereiken door gezamenlijk de schouders eronder te zetten. Alleen dan kunnen we namelijk een groeiend aandeel in de markt verwerven.

Nu de vleeskuikenhouders hebben aangegeven door te willen gaan met de UPP, wordt ook deze sector beter bediend. Daarvoor zijn we volop bezig met het maken van plannen en versterking van het bestuur.

We kijken uit naar nieuwe successen in 2024 en willen al onze leden bedanken voor 2023. Wij wensen jullie dan ook veel gezondheid en veel plezier als ondernemer, met een goede prijs voor de eieren en vleeskuikens. Samen gaan we voor ketenkracht en een duurzaam verdienmodel!

Logo_UPP_2022_DEF2