Klaasjan Salomons benoemd tot bestuurslid

01 augustus 2023

Per 1 augustus 2023 is Klaasjan Salomons benoemd tot nieuw bestuurslid van de Unie van Pluimvee Producenten. Klaasjan gaat binnen de vereniging aan de slag als vicevoorzitter leg. In zijn functie wordt hij het eerste aanspreekpunt voor de legpluimveehouderij en de eierketen. Daarbij zal Klaasjan tevens de woordvoering verzorgen in media, voor legpluimvee gerelateerde verenigingszaken. Het bestuur is verheugd met de komst van Klaasjan, met zijn ondernemerschap en bestuurlijke ervaring is hij een versterking voor de UPP.


Klaasjan heeft jarenlange ervaring in de pluimveesector. Hij is eigenaar van Salomons Groep met pluimveebedrijven in Nederland en Afrika. Salomons Groep levert tevens droogsystemen voor mest. Tot slot steekt Klaasjan als bestuurder energie en tijd in een windturbinepark.


Klaasjan is al een langere tijd bekend met de UPP. Als lid van een klankbordgroep was hij betrokken bij de ontwikkeling van de UPP. Voorzitter Harry Ketels is overtuigd van de toegevoegde waarde van Klaasjan voor de organisatie. De rol van bestuurder is Klaasjan op het lijf geschreven. Harry kijkt uit naar een plezierige samenwerking.

Logo_UPP_2022_DEF2